| Burokėliai | 2 vnt. |
| Kriaušė | 1 vnt. |
| Fetos sūris | 50 gramų |
| Špinatai | pagal poreikį |
| Alyvuogių aliejus | 50 ml |
| Medus | 1/2 šaukštelio |
| Žalia citrina | 1/2 vnt. |
| Juodieji pipirai | pagal skonį |
GAMINIMAS
Nuplauname ir išverdame burokėlius, nulupame ir supjaustome pusmėnuliais.Kriaušę nuplauname ir supjaustome skiltelėmis. Sėklas išimame.
Iš pipirų, 1/2 citrinos sulčių ir aliejaus sumaišome padažą.
Į dubenį dedame suplėšytus špinatus, supjaustytus burokėlius, kriaušės skilteles ir smulkintą fetos sūrį.
Užpilame padažo.

Komentarai
Rašyti komentarą