INGREDIENTAI
150 gramų
|
perlinių kruopų
|
1
|
avokadas
|
100 gramų
|
džiovintų pomidorų
|
10
|
juodųjų alyvuogių
|
75 ml
|
alyvuogių aliejaus
|
pagal skonį
|
čiobrelių
|
pagal skonį
|
petražolių
|
1/2
|
citrinos
|
1/2 šaukštelio
|
juodųjų
pipirų
|
1/2 šaukštelio
|
druskos
|
GAMINIMAS
Perlines kruopas keletą valandų pamirkome šaltame vandenyje.
Nusausiname, užpilame nauju vandeniu ir verdame 5 minutes.
Atvėsintas perlines kruopas sumaišome su supjaustytais džiovintais pomidorais, juodosiomis alyvuogėmis ir avokadu, kurį prieš tai pašlakstome citrina.
Supjaustome čiobrelius, petražoles, sumaišome su druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi.
Į dubenį dedame kruopas su priedais.
Užpilame pasigamintu padažu ir valgome..niam niam.
Komentarai
Rašyti komentarą