Salotos. Perlinės kruopos,avokadai ir džiovinti pomidorai



 INGREDIENTAI
150 gramų
    perlinių kruopų
1
    avokadas
100 gramų
    džiovintų pomidorų
10
    juodųjų alyvuogių
75 ml
    alyvuogių aliejaus
pagal skonį
    čiobrelių
pagal skonį
    petražolių
1/2
    citrinos
1/2 šaukštelio
    juodųjų pipirų
1/2 šaukštelio
    druskos

         GAMINIMAS  
Perlines kruopas keletą valandų pamirkome šaltame vandenyje.
Nusausiname, užpilame nauju vandeniu ir verdame 5 minutes.
Atvėsintas perlines kruopas sumaišome su supjaustytais džiovintais pomidorais, juodosiomis alyvuogėmis ir avokadu, kurį prieš tai pašlakstome citrina.
Supjaustome čiobrelius, petražoles, sumaišome su druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi.
Į dubenį dedame kruopas su priedais.
Užpilame pasigamintu padažu ir valgome..niam niam.    

Komentarai