Salotos. Baklažanai, pomidorai ir feta




INGREDIENTAI
1 didelis
    baklažanas
3
    pomidorai
150 gramų
    fetos sūrio
75 ml
    alyvuogių aliejaus
25 ml
    raudonojo vyno acto
Šiek tiek
    kaparėlių
Žiupsnelis
    mėtos lapelių
1 šaukštelis
    druskos
Žiupsnelis
    juodųjų pipirų
1 šaukštelis
    džiovintų raudonėlių


GAMINIMAS

Supjaustome baklažaną griežinėliais, pasūdome ir paliekame 20 minučių;
Nuplauname baklažanus vandeniu, nusausiname  ir apkepame keptuvėje. Arba orkaitėje...
Supjaustome pomidorus ir fetą kubeliais;
Pasiruošiame padažą iš alyvuogių aliejaus, raudono vyno acto, druskos, pipirų, raudonėlių;
Į dubenį dedame keptus baklažanus, pomidorus ir fetą;
Užpilame padažo, užberiame kaparėlių ir smulkintos mėtos;
Ragaujame.

Komentarai