INGREDIENTAI
1
didelis
|
baklažanas
|
3
|
pomidorai
|
150 gramų
|
fetos
sūrio
|
75 ml
|
alyvuogių
aliejaus
|
25 ml
|
raudonojo
vyno acto
|
Šiek
tiek
|
kaparėlių
|
Žiupsnelis
|
mėtos
lapelių
|
1
šaukštelis
|
druskos
|
Žiupsnelis
|
juodųjų
pipirų
|
1
šaukštelis
|
džiovintų
raudonėlių
|
GAMINIMAS
Supjaustome baklažaną griežinėliais, pasūdome ir paliekame 20 minučių;
Nuplauname baklažanus vandeniu, nusausiname ir apkepame keptuvėje. Arba orkaitėje...
Supjaustome pomidorus ir fetą kubeliais;
Pasiruošiame padažą iš alyvuogių aliejaus, raudono vyno acto, druskos, pipirų, raudonėlių;
Į dubenį dedame keptus baklažanus, pomidorus ir fetą;
Užpilame padažo, užberiame kaparėlių ir smulkintos mėtos;
Ragaujame.

Komentarai
Rašyti komentarą