INGREDIENTAI
100 gramų |
avinžirnių
|
1
|
pomidoras
|
100 gramų |
fetos sūrio
|
12 |
juodųjų alyvuogių
|
1/2 |
raudonojo svogūno
|
50 ml |
alyvuogių aliejaus
|
1 skiltelė |
česnako
|
pagal skonį
|
petražolių
|
pagal skonį |
kalendros
|
1/2 |
citrinos
|
GAMINIMAS
Avinžirnius išmirkome (iki 12 val.) ir išverdame;
Pomidorą ir fetos sūrį supjaustome kubeliais;
Plonais griežinėliais supjaustome raudonajį svogūną;
Padažui alyvuogių aliejų sumaišome su citrinos sultimis, smulkintu česnaku, kalendra;
Į dubenį dedame avinžirnius, supjaustytus pomidorus, fetos kubelius;
Užpilame padažo;
Sudedame alyvuoges;
Jei yra noras, pabarstome smulkintomis petražolėmis;
Ragaujame....
Komentarai
Rašyti komentarą