Salotos. Avinžirniai su feta



   INGREDIENTAI
                                 100 gramų
    avinžirnių
                                 1
    pomidoras
                                 100 gramų
    fetos sūrio
                  12
    juodųjų alyvuogių
                                 1/2
    raudonojo svogūno
                           50 ml
    alyvuogių aliejaus
                            1 skiltelė
    česnako
                   pagal sko
    petražolių
                   pagal skonį
    kalendros
                   1/2
    citrinos
     
 GAMINIMAS
Avinžirnius išmirkome (iki 12 val.) ir išverdame;
Pomidorą ir fetos sūrį supjaustome kubeliais;
Plonais griežinėliais supjaustome raudonajį svogūną;
Padažui alyvuogių aliejų sumaišome su citrinos sultimis, smulkintu česnaku, kalendra;
Į dubenį dedame avinžirnius, supjaustytus pomidorus, fetos kubelius;
Užpilame padažo;
Sudedame alyvuoges;
Jei yra noras, pabarstome smulkintomis petražolėmis;
Ragaujame....    

Komentarai