INGREDIENTAI
GAMINIMAS
200 gramų |
avinžirnių
|
1
|
raudona paprika
|
1 |
žalia paprika
|
1
|
morka
|
1/2
|
svogūno
|
2 skiltelės
|
česnako
|
10 |
žalių alyvuogių
|
pagal skonį
|
petražolių
|
pagal skonį |
kalendros
|
1/2
|
citrinos
|
50 ml
|
alyvuogių aliejaus
|
GAMINIMAS
Avinžirnius išmirkome (iki 12 val.) ir išverdame;
Smulkiai supjaustome žalią ir raudoną paprikas, morkas, svogūnus ir česnako skilteles;
Į keptuve įpilame alyvuogių aliejaus. Apkepiname svogūnus;
Į tą pačią keptuvę dedame česnaką, paprikas, morkas ir troškiname, kol daržovės suminkštės;
Dedame avinžirnius, pabarstome kalendros, susmulkintų petražolių, įspaudžiame citrinos. Galime įpilti truputį vandens;
Troškiname 10-15 minučių;
Prieš baigiant troškinti, įdedame žaliųjų alyvuogių;
Ragaujame....
Komentarai
Rašyti komentarą