INGREDIENTAI
GAMINIMAS
2
|
didelės bulvės
|
1 |
svogūnas
|
50 gramų |
ementalio sūrio
|
20 gramų |
sviesto
|
pagal skonį |
druskos
|
pagal skonį |
maltų juodųjų pipirų
|
pagal skonį | petražolių |
10 minučių verdame bulves su lupenomis. Svarbiausia nepervirti;
Bulves atšaldome, nulupame ir stambiai sutarkuojame;
Smulkiai supjaustome svogūną;
Stambiai sutarkuojame ementalio sūrį;
Į dubenį dedame sutarkuotas bulves, sūrį, supjaustytą svogūną;
Paskaniname druska, pipirais, petražolėmis;
Viską lengvai pamaišome. Nepersistengiame;
Įkaitiname keptuvę, ištirpdome sviestą;
Formuojame blynus ir kepame;
Ragaujame....
Komentarai
Rašyti komentarą