Užkandis. Šveicariški bulviniai blynai Rösti


   INGREDIENTAI


                                 2
    didelės bulvės
                                 1
    svogūnas
                  50 gramų
    ementalio sūrio
                  20 gramų
    sviesto
                           pagal skonį
    druskos
         pagal skonį
    maltų juodųjų pipirų
pagal skonį     petražolių





 GAMINIMAS
10 minučių verdame bulves su lupenomis. Svarbiausia nepervirti;
Bulves atšaldome, nulupame ir stambiai sutarkuojame;
Smulkiai supjaustome svogūną;
Stambiai sutarkuojame ementalio sūrį;
Į dubenį dedame sutarkuotas bulves, sūrį, supjaustytą svogūną;
Paskaniname druska, pipirais, petražolėmis;
Viską lengvai pamaišome. Nepersistengiame;
Įkaitiname keptuvę, ištirpdome sviestą;
Formuojame blynus ir kepame;
Ragaujame....    



Komentarai