INGREDIENTAI
4
|
tortilijos
|
| 1 |
minkštas avokadas
|
| 1 |
pomidoras
|
| 1/2 |
citrinos
|
| 25 gramai |
ementalio sūrio
|
| pagal skonį |
maltų juodųjų pipirų
|
| pagal skonį | petražolių arba kalendros |
| pagal skonį | druskos |
| 50 ml | alyvuogių aliejaus |
GAMINIMAS
Avokadą perpjauname per pusę, išimame kaulą, išgramdome ir sutriname;
Įdedame druskos, pipirų, įspaudžiame citrinos sulčių ir pamakaluojame;
Supjaustome pomidorus 1 cm kubeliais;
Sutarkuojame ementalio sūrį;
Į keptuvę įpilame aliejaus, lengvai pakaitiname, dedame vieną tortilijos lakštą;
Ant tortilijos tepame avokadą, barstome pomidoro kubelius, susmulkintas šviežias petražoles arba kalendrą, sutarkuotą sūrį;
Dedame kitą tortilijos lakštą ant viršaus ir lengvai spustelime;
Vienai pusei apkepus, kesadiliją apverčiame;
Iškepusią kesadiliją supjaustome ketvirčiais ir ragaujame.

Komentarai
Rašyti komentarą