Užkandis. Kesadilija su avokadu


   INGREDIENTAI


                                 4
    tortilijos
                                 1
    minkštas avokadas
                  1
    pomidoras
                  1/2
    citrinos
                           25 gramai
    ementalio sūrio
         pagal skonį
    maltų juodųjų pipirų
pagal skonį     petražolių arba kalendros
pagal skonį    druskos
50 ml     alyvuogių aliejaus


 GAMINIMAS
Avokadą perpjauname per pusę, išimame kaulą, išgramdome ir sutriname;
Įdedame druskos, pipirų, įspaudžiame citrinos sulčių ir pamakaluojame;
  Supjaustome pomidorus 1 cm kubeliais;
Sutarkuojame ementalio sūrį; 
Į keptuvę įpilame aliejaus, lengvai pakaitiname, dedame vieną tortilijos lakštą; 
Ant tortilijos tepame avokadą, barstome pomidoro kubelius, susmulkintas šviežias petražoles arba kalendrą, sutarkuotą sūrį; 
Dedame kitą tortilijos lakštą ant viršaus ir lengvai spustelime; 
Vienai pusei apkepus, kesadiliją apverčiame; 
Iškepusią kesadiliją supjaustome ketvirčiais ir ragaujame. 

Komentarai