Airiškas jautienos troškinys



   INGREDIENTAI
                                 300 gramų
    liesos jautienos
                                 150 gramų
    kopūstų
                                 1
    morka
                   1
    nedidelis poras
                                 1
    svogūnas
                           1-2
    bulvės
                            250 ml
    sultinio
                   pagal skonį
    mairūno
                   pagal skonį
    čiobrelių
                   50 ml
    aliejaus
                   pagal skonį
    druskos, juodųjų pipirų
         
 GAMINIMAS
Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome dideliais kubeliais;
Morkas, kopūstus, porą nuplauname ir supjaustome;
Svogūną nulupame ir susmulkiname;
Troškintuve įkaitintame aliejuje pakepiname svogūnus;
Sudedame mėsos kubelius, pabarstome druska, pipirais, ir maišydami ant silpnos ugnies kepiname 5-7 minutes;
Į tą pa troškintuvą dedame morkas, porus, kopūstus, susmulkintą mairūną, čiobrelius, pilame sultinio ir troškiname ant silpnos ugnies apie 30 minučių;
Galų gale dedame kubeliais supjaustytas bulves ir troškiname dar 10-15 minučių, kol bulvės suminkštės. Jei kartais pritrūksta sultinio - įpilame. Negaila gi;
Ragaujame.

Komentarai