INGREDIENTAI
GAMINIMAS
300 gramų
|
liesos jautienos
|
150 gramų
|
kopūstų
|
1 |
morka
|
1 |
nedidelis poras
|
1 |
svogūnas
|
1-2 |
bulvės
|
250 ml |
sultinio
|
pagal skonį
|
mairūno
|
pagal skonį |
čiobrelių
|
50 ml |
aliejaus
|
pagal skonį |
druskos, juodųjų pipirų
|
GAMINIMAS
Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome dideliais kubeliais;
Morkas, kopūstus, porą nuplauname ir supjaustome;
Svogūną nulupame ir susmulkiname;
Troškintuve įkaitintame aliejuje pakepiname svogūnus;
Sudedame mėsos
kubelius, pabarstome druska, pipirais, ir maišydami ant silpnos ugnies kepiname 5-7
minutes;
Į tą patį troškintuvą dedame morkas, porus, kopūstus, susmulkintą mairūną, čiobrelius, pilame sultinio ir troškiname ant silpnos ugnies apie 30 minučių;
Galų gale dedame kubeliais supjaustytas bulves ir troškiname dar 10-15 minučių, kol bulvės suminkštės. Jei kartais pritrūksta sultinio - įpilame. Negaila gi;
Ragaujame.
Komentarai
Rašyti komentarą