Salotos. Šopska


INGREDIENTAI


                                 2
    pomidorai
                                 2
    agurkai (trumpi)
                 1
    paprika
                  1
    svogūnas
                           100 gramų
    bulgariško brinzos sūrio
         50 ml
    alyvuogių aliejaus
25 ml     balzamiko acto
pagal skonį     juodųjų pipirų
sauja     petražolių
                                         pagal skonį    druskos 

GAMINIMAS
Supjaustome kubeliais pomidorus, agurkus ir papriką;
Svogūnus supjaustome plonais griežinėliais;
Susmulkiname petražoles;
Į dubenį dedame supjaustytus pomidorus, agurkus,papriką, svogūnus ir petražoles;
Užpilame alyvuogių aliejaus, balzamiko acto ir lengvai pamaišome;
Paskaniname druska, pipirais;
Brinzos sūrį susmulkiname šakute ir beriame ant viršaus;
Ragaujame....

Komentarai