Užkandis. Brokoliai su pievagrybiais



   INGREDIENTAI
                                 300 gramų
    pievagrybių
                                 600 gramų
    brokolių
                                 2
    kiaušiniai
                   200 ml
    grietinėlės
                                1 skiltelė
    česnako
                           1 šakelė
    šviežių petražolių
                            1 šakelė
    šviežių čiobrelių
                   50 ml
    alyvuogių aliejaus
                   pagal skonį
    muskato
                   pagal skonį
    juodųjų pipirų
                   pagal skonį
    druskos
        
 GAMINIMAS
Užverdame vandenį, pasūdome, dedame brokolį ir verdame 5 minutes;
Nusausiname ir supjaustome;
Supjaustome česnaką, petražoles ir pievagrybius;
Įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus, dedame česnaką, petražoles, pievagrybius ir kepame 5 minutes;
Dubenyje išplakame kiaušinius, įpilame grietinėlės, pabarstome muskato, smulkintų čiobrelių, pamaišome;
Kepimo indą pašlakstome aliejumi, dedame brokolius, pievagrybius, pilame plaktus kiaušinius su grietinėle;
Kepame įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių;
Ragaujame.

Komentarai