Šparaginių pupelių ir fetos salotos



      Kažkaip pastaruoju metu feta labai patinka. Tai vėl bus su feta. Širdžiai neįsakysi.
INGREDIENTAI


                                 200 gramų
    šparaginių pupelių
                                100 gramų
     fetos sūrio
                 1
    pomidoras
                  1/2
    svogūno 
                           4 šaukštai
    alyvuogių aliejaus
         2 šaukštai
    balzamiko acto
1 šaukštas     Dižono garstyčių
pagal skonį     raudonėlio, čiobrelio arba baziliko
pagal skonį     druskos
                          pagal skonį     juodųjų pipirų 



GAMINIMAS
Šparagines pupeles 10-12 minučių apverdame pasūdytame vandenyje. Nusausiname, supjaustome, jei norisi;
Supjaustome pomidorus. Kubeliais, laiveliais ar dar kaip nors. Priklauso nuo fantazijos;
Svogūną nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais;
Į dubenį dedame pomidorą, svogūnus, šparagines pupeles;
Fetą supjaustome norimo dydžio kubeliais ir dedame į tą patį dubenį;
Padažui sumaišome alyvuogių aliejų, balzamiko actą, Dižono garstyčias, pipirus, druską. Supjaustome žoleles. Įberiame. Maišome;
Padažą pilame ant salotų;
Ragaujame....

Komentarai