Kažkaip pastaruoju metu feta labai patinka. Tai vėl bus su feta. Širdžiai neįsakysi.
INGREDIENTAI
200 gramų
|
šparaginių pupelių
|
| 100 gramų | fetos sūrio |
| 1 |
pomidoras
|
| 1/2 |
svogūno
|
| 4 šaukštai |
alyvuogių aliejaus
|
| 2 šaukštai |
balzamiko acto
|
| 1 šaukštas | Dižono garstyčių |
| pagal skonį | raudonėlio, čiobrelio arba baziliko |
| pagal skonį | druskos |
| pagal skonį | juodųjų pipirų |
Šparagines pupeles 10-12 minučių apverdame pasūdytame vandenyje. Nusausiname, supjaustome, jei norisi;
Supjaustome pomidorus. Kubeliais, laiveliais ar dar kaip nors. Priklauso nuo fantazijos;
Svogūną nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais;
Į dubenį dedame pomidorą, svogūnus, šparagines pupeles;
Fetą supjaustome norimo dydžio kubeliais ir dedame į tą patį dubenį;
Padažui sumaišome alyvuogių aliejų, balzamiko actą, Dižono garstyčias, pipirus, druską. Supjaustome žoleles. Įberiame. Maišome;
Padažą pilame ant salotų;
Ragaujame....


Komentarai
Rašyti komentarą