INGREDIENTAI
GAMINIMAS
300 gramų
|
liesos jautienos
|
1
|
raudonoji aitrioji paprika
|
1 |
žalioji aitrioji pipiras
|
1 |
pomidoras
|
1 |
raudonasis svogūnas
|
2 šaukštai |
citrinų sulčių
|
2 šaukštai |
sojų padažo
|
1 gabalėlis
|
šviežio imbiero
|
1 šaukštelis |
rudojo cukraus
|
50 ml |
aliejaus
|
pagal skonį |
kalendros, baziliko, druskos, pipirų
|
GAMINIMAS
Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome juostelėmis;
Svogūną nulupame ir supjaustomo griežinėliais;
Žalią ir raudoną pipirus taip pat supjaustome griežinėliais;
Susmulkiname imbierą;
Supjaustome kubeliais pomidorą;
Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame jautienos juosteles, pabarstome druska, pipirais ir ant silpnos ugnies kepiname 5-7
minutes;
Į keptuvę su mėsa dedame svogūnus, žalią pipirą ir kepame dar 5 minutes;
Išimame mėsą ir į tą pačią keptuvę dedame imbierą, pilame citrinos sultis, sojos padažą, likusį aliejų, beriame rudąjį cukrų ir troškiname ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus;
Į dubenį dedame pakepintą jautieną su svogūnai ir žaliu pipiriuku, beriame raudono pipiriuko griežinėlius, pomidoro kubelius;
Beriame šviežios kalendros, baziliko;
Pilame padažą ir pamaišome;
Ragaujame.
Komentarai
Rašyti komentarą