INGREDIENTAI
GAMINIMAS
200 gramų |
avinžirnių
|
2
|
morkos
|
1 |
svogūnas
|
50 gramų |
razinų
|
1 |
apelsinas
|
50 ml |
alyvuogių aliejaus
|
20 ml |
balzaminio acto
|
pagal skonį
|
petražolių
|
pagal skonį |
raudonėlio
|
pagal skonį |
juodųjų pipirų, druskos
|
GAMINIMAS
Avinžirnius išmirkome (iki 12 val.) ir išverdame;
Plonais griežinėliais supjaustome svogūną bei morkas;
Įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus, dedame svogūnus, morkas bei razinas ir kepame apie 5 minutes;
Į tą pačią keptuvę dedame išvirtus nusausintus avinžirnius, spaudžiame 1 apelsino sultis, pilame balzamiko actą, beriame druskos, pipirų, raudonėlio;
Kepame dar 15 minučių;
Atvėsiname (apie 20 minučių);
Dedame į dubenį ir pabarstome smulkintomis šviežiomis petražolėmis;
Jei kažko trūksta, užpilame dar alyvuogių aliejaus;
Ragaujame....
Komentarai
Rašyti komentarą