Salotos. Vištiena su avokadais



   INGREDIENTAI
                                 1
    nedidelė vištienos krūtinėlė
                                 1
    avokadas
                                 pluoštelis
    salotų mišinio (pagal skonį)
                   1/2
    citrinos
                                 1/2
    apelsino
                           30 gramų
    tarkuoto parmezano sūrio
                            1 skiltelė
    česnako
                   1 šaukštelis
    garstyčių
                   1/2 šaukšto
    obuolių acto
                   2-3 šaukštai
    alyvuogių aliejaus
                   pagal skonį
    druskos, juodųjų pipirų
         
 GAMINIMAS
Vištos krūtinėlę padruskiname, papiriname, lengvai pamaigome ir apkepame keptuvėje su trupučiu aliejaus, atvėsiname ir supjaustome arba suplėšome juostelėmis;
Salotas nuplauname ir suplėšome;
Avokadą nulupame ir supjaustome pusmėnuliais;
Padažui sumaišome išspaustas citrinos ir apelsino sultis, susmulkintą česnaką, tarkuotą parmezano sūrį, garstyčias, actą, alyvuogių aliejų, druską ir pipirus;
Į dubenį dedame salotas, avokadą, vištieną. Užpilame padažo. Valgome.
Paprasta ir aišku. 

Komentarai