Salotos. Avokado, burokėlių ir mocarelos



   INGREDIENTAI
                                 2
    burokėliai
                                 1
    avokadas
                                 pluoštelis
    salotų mišinio (pagal skonį)
                   50 gramų
    mocarelos sūrio
                                 50 gramų
    ožkų sūrio
                           1 skiltelė
    česnako
                            pagal skonį
    juodųjų pipirų
                   pagal skonį
    druskos
                   1/2
    citrinos
                   2-4 šaukštai
    alyvuogių aliejaus
                   pluoštelis
    šviežio rozmarino
         
 GAMINIMAS
Burokėlius nuplauname, suvyniojame į foliją, įdedame rozmarino šakelę ir kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie valandą;
Atvėsintus burokėlius nulupame ir supjaustome pusmėnuliais; 
Salotas nuplauname ir suplėšome; 
Avokadą nulupame ir supjaustome pusmėnuliais;
Supjaustome mocarelos bei ožkų sūrį; 
Padažui sumaišome išspaustas citrinos sultis, susmulkintą česnaką, alyvuogių aliejų, druską ir pipirus;
Į dubenį dedame salotas, burokėlius, avokadą, sūrį. Užpilame padažo. Valgome.

Komentarai