Kepta silkė su imbiero-česnako padažu



   INGREDIENTAI
                                 2
    silkės file
                                 4 šaukštai
    džiuvėsėlių
                                 1
    kiaušinis
                   100 ml
    natūralaus jogurto
                                 1 skiltelė
    česnako
                           1 šaukštelis
    tarkuoto imbiero
                            1/2 šaukštelio
    medaus
                   1/2
    citrinos
                   pagal skonį
    maltos paprikos
                   50 ml
    alyvuogių aliejaus
                   1-2 šaukštai
    smulkintų žalumynų (kalendros, krapų)
         
 GAMINIMAS
Nuplaukite silkės file po šaltu vandeniu ir supjaustykite vidutiniais gabalėliais (1 file - 3-4 gabalėliai);
Kiekvieną gabalėlį pabarstykite druska, įmerkite į kiaušinio plakinį ir apvoliokite džiuvėsėliuose;
Kepkite įkaitintoje keptuvėje kiekvieną pusę po 2 minutes;
Iš natūralaus jogurto, druskos, pipirų, medaus, tarkuoto imbiero ir 1/2 citrinos sulčių sumaišykite padažą;
Keptus silkės gabaliukus užpilkite padažu, pabarstykite smulkintais žalumynais;Ragaukite.Ar skanu????

Komentarai