Kepta silkė su razinomis ir riešutais



   INGREDIENTAI
                                 2
    silkės filė
                                 2
    svogūno galvos
                                 100 gramų
    razinų
                   50 gramų
    smulkintų graikinių riešutų
                                 4 šaukštai
    alyvuogių aliejaus
                           1 šaukštelis
    cinamono
                            1 šaukštas
    medaus
                   1/2
    citrinos
                   pagal skonį 
    juodųjų pipirų
                 
   
                 
   
 GAMINIMAS
Silkę supjaustome kubeliais; 
Svogūnus supjaustome žiedais; 
Razinas pamirkome;
Graikinius riešutus pasmulkiname;
Į kepimo indą sluoksniuodami dedame silkės gabalėlius, svogūnus, razinas, riešutus; 
Stiklinėje sumaišome 100 ml vandens, medaus šaukštą, 1/2 citrinos sultis, pipirus ir užpilame ant silkės kepimo inde;
Viską dar apšlakstome alyvuogių aliejumi;
Kepame orkaitėje  180 laipsnių  temperatūroje 40-50 minučių;
Ragaujame ir džiaugiamės, kad artėja Kalėdos....

Komentarai