Burokėlių ir keptų obuolių salotos



   INGREDIENTAI
                                 2
    burokėliai
                                 2
    obuoliai
                                 100 gramų
    ožkos sūrio
                   pagal skonį
    salotų
                                 2 šaukšteliai
    Dižono garstyčių
                           1/2
    citrinos
                            1/2 šaukštelio
    medaus
                   pagal skonį
    druskos
                   pagal skonį
    maltų juodų pipirų
                   100 ml
    alyvuogių aliejaus
                   50 gramų
    skrudintų migdolų
        
 GAMINIMAS
Nuplauname ir išverdame burokėlius, nulupame ir supjaustome pusmėnuliais;
Obuolius nuplauname ir supjaustome skiltelėmis. Sėklas išimame;
Į keptuvę pilame aliejaus ir medaus. Pakaitiname. Dedame skiltelėmis supjaustytus obuolius ir apkepame. Apie 5 minutes. Medų galima pakeisti 1-2 šaukšteliais cukraus;
Iš Dižono garstyčių, druskos, pipirų, 1/2 citrinos sulčių ir aliejaus sumaišome padažą;
Į dubenį dedame suplėšytas salotas, supjaustytus burokėlius, keptus obuolius ir smulkintą ožkos sūrį;
Užpilame padažo;
Paskrudiname migdolų riešutus, susmulkiname ir beriame ant viršaus;
Skanu ane????

Komentarai