INGREDIENTAI
GAMINIMAS
2
|
burokėliai
|
2
|
obuoliai
|
100 gramų |
ožkos sūrio
|
pagal skonį |
salotų
|
2 šaukšteliai |
Dižono garstyčių
|
1/2 |
citrinos
|
1/2 šaukštelio |
medaus
|
pagal skonį
|
druskos
|
pagal skonį |
maltų juodų pipirų
|
100 ml |
alyvuogių aliejaus
|
50 gramų |
skrudintų migdolų
|
GAMINIMAS
Nuplauname ir išverdame burokėlius, nulupame ir supjaustome pusmėnuliais;
Obuolius nuplauname ir supjaustome skiltelėmis. Sėklas išimame;
Į keptuvę pilame aliejaus ir medaus. Pakaitiname. Dedame skiltelėmis supjaustytus obuolius ir apkepame. Apie 5 minutes. Medų galima pakeisti 1-2 šaukšteliais cukraus;
Iš Dižono garstyčių, druskos, pipirų, 1/2 citrinos sulčių ir aliejaus sumaišome padažą;
Į dubenį dedame suplėšytas salotas, supjaustytus burokėlius, keptus obuolius ir smulkintą ožkos sūrį;
Užpilame padažo;
Paskrudiname migdolų riešutus, susmulkiname ir beriame ant viršaus;
Skanu ane????
Komentarai
Rašyti komentarą