Vištienos ir avokado salotos



   INGREDIENTAI
                                 1
    vištienos krūtinėlė
                                 2
    avokadai
                                 1
    paprika
                   1 šaukštas
    citrinos sulčių
                                 4 šaukštai
    graikinio jogurto
                           pagal skonį
    druskos
                            pagal skonį
    juodųjų pipirų
                   pagal skonį
    čiobrelių ar baziliko






  GAMINIMAS
Vištos krūtinėlę padruskinam, papirinam, apibarstom žolelėmis ir lengvai pamaigome;
Į keptuvę įpilame aliejaus, truputį pakaitiname ir apkepame iš abiejų pusių ant mažos ugnies. Veiksmas trunka iki 25 minučių;
10 minučių leidžiame krūtinėlei atvėsti ir supjaustome kubeliais arba juostelėmis;
Avokadus nulupame, išimame kaulą ir taip pat supjaustome kubeliais;
Organizuojame padažą. Į graikišką jogurtą įspaudžiame citrinos sulčių, dedame druskos ir žolelių. Sumaišome;
Į dubenį dedame vištieną, avokadą, užpilame padažo;
Aštrių pojūčių mėgėjai susmulkina čili pipiriuką ir užbarsto ant viršaus.
Paprasta ir aišku.

Komentarai