INGREDIENTAI
GAMINIMAS
1
|
vištienos krūtinėlė
|
2
|
avokadai
|
1 |
paprika
|
1 šaukštas |
citrinos sulčių
|
4 šaukštai |
graikinio jogurto
|
pagal skonį |
druskos
|
pagal skonį |
juodųjų pipirų
|
pagal skonį
|
čiobrelių ar baziliko
|
Vištos krūtinėlę padruskinam, papirinam, apibarstom žolelėmis ir lengvai pamaigome;
Į keptuvę įpilame aliejaus, truputį pakaitiname ir apkepame iš abiejų pusių ant mažos ugnies. Veiksmas trunka iki 25 minučių;
10 minučių leidžiame krūtinėlei atvėsti ir supjaustome kubeliais arba juostelėmis;
Avokadus nulupame, išimame kaulą ir taip pat supjaustome kubeliais;
Organizuojame padažą. Į graikišką jogurtą įspaudžiame citrinos sulčių, dedame druskos ir žolelių. Sumaišome;
Į dubenį dedame vištieną, avokadą, užpilame padažo;
Aštrių pojūčių mėgėjai susmulkina čili pipiriuką ir užbarsto ant viršaus.
Paprasta ir aišku.
Komentarai
Rašyti komentarą