INGREDIENTAI
GAMINIMAS
200 gramų |
avinžirnių
|
1/2
|
vištos krūtinėlės
|
1/2 |
žalios paprikos
|
1/2
|
raudonos paprikos
|
1
|
svogūnas
|
1 skiltelė
|
česnako
|
1 šaukštelis |
ciberžolės
|
1 šaukštelis
|
maltų kmynų
|
pagal skonį |
kalendros
|
pagal skonį
|
druskos, juodų pipirų
|
50 ml
|
alyvuogių aliejaus
|
GAMINIMAS
Avinžirnius išmirkome (iki 12 val.) ir išverdame;Vištos krūtinėlę supjaustome šiaudeliais, padruskiname, papipiriname ir apkepiname keptuvėje 5-8 minutes. Po to išimame;
Smulkiai supjaustome žalią ir raudoną paprikas, svogūną ir česnako skilteles;
Į keptuve įpilame alyvuogių aliejaus. Apkepiname svogūnus, česnakus, paprikas;
Į tą pačią keptuvę dedame vištytę, pabarstome ciberžolės, maltų kmynų, pilame šiek tiek vandens (arba sultinio, arba balto vyno), uždengiame ir troškiname apie 10 minučių;
Jei norisi aštrumo, galime įdėti čili pipiriuką;
Į keptuvę dedame avinžirnius, vėl uždengiame ir troškiname dar 5-10 minučių. Jei trūksta skysčio, įpilame;
Prieš baigiant troškinti, įberiame susmulkintos kalendros;
Ragaujame....
Komentarai
Rašyti komentarą