300 gramų |
pievagrybių
|
1/2
|
vištos krūtinėlės
|
2 |
pomidorai
|
1 skiltelė
|
česnako
|
50 ml
|
alyvuogių aliejaus
|
50 gramų
|
kietojo sūrio
|
pagal skonį |
baziliko
|
pagal skonį
|
druskos
|
pagal skonį |
juodųjų pipirų
|
1
|
čili pipiriukas
|
GAMINIMAS
Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir supjaustomo kubeliais;
Į puodą pilame aliejaus, pakaitiname, dedame susmulkintą česnaką, čili pipiriuką, baziliką;
Po 2-3 minučių dedame susmulkintus pomidorus, beriame druskos, pipirų, jei dar trūksta, pilame truputį vandens ar vyno,
uždengiame puodą dangčiu ir troškiname apie 30 minučių;
Vištos krūtinėlę išverdame ir supjaustome kubeliais;
Kietąjį sūrį smulkiai sutarkuojame;
Nuplauname pievagrybius ir kepurėles atskiriame nuo kotelio;
Į kepurėlę dedame šaukštą pagamintos pomidorų tyrės, vištienos ir užbarstome baziliko bei kietojo sūrio;
Kepame orkaitėje 180º C temperatūroje 15-20 minučių;
Komentarai
Rašyti komentarą