Pievagrybių užkandėlė


  INGREDIENTAI
                                 300 gramų
    pievagrybių
                                 1/2
    vištos krūtinėlės
                                 2
    pomidorai
                   1 skiltelė
    česnako
                                50 ml
    alyvuogių aliejaus
                           50 gramų
    kietojo sūrio
                            pagal skonį
    baziliko
                   pagal skonį
    druskos
                   pagal skonį
    juodųjų pipirų
                   1
    čili pipiriukas
                  
   
GAMINIMAS
Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir supjaustomo kubeliais;
Į puodą pilame aliejaus, pakaitiname, dedame susmulkintą česnaką, čili pipiriuką, baziliką;
Po 2-3 minučių dedame susmulkintus pomidorus, beriame druskos, pipirų, jei dar trūksta, pilame truputį vandens ar vyno, 
uždengiame puodą dangčiu ir troškiname apie 30 minučių;
Vištos krūtinėlę išverdame ir supjaustome kubeliais;
Kietąjį sūrį smulkiai sutarkuojame;
Nuplauname pievagrybius ir kepurėles atskiriame nuo kotelio;
Į kepurėlę dedame šaukštą pagamintos pomidorų tyrės, vištienos ir užbarstome baziliko bei kietojo sūrio;
Kepame orkaitėje 180º C temperatūroje 15-20 minučių; 
Ragaujame....    

Komentarai