INGREDIENTAI
2 |
baklažanai
|
4
|
pomidorai
|
100 gramų |
fetos
|
1 skiltelė |
česnako
|
50 ml
|
alyvuogių aliejaus
|
pagal skonį |
čiobrelių
|
pagal skonį |
juodųjų pipirų
|
pagal skonį |
druskos
|
1 |
čili pipiriukas
|
GAMINIMAS
Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir supjaustomo kubeliais;
Į puodą pilame aliejaus, pakaitiname, dedame susmulkintą česnaką, čili pipiriuką, čiobrelius;
Po 2-3 minučių dedame susmulkintus pomidorus, beriame druskos, pipirų, jei dar trūksta, pilame truputį vandens ar vyno, uždengiame puodą dangčiu ir troškiname apie 30 minučių; Baklažanus padaliname į dvi dalis ir išskobiame vidų;
Baklažanų minkštimą supjaustome kubeliais;
Fetos sūrį irgi supjaustome kubeliais;
Dubenyje sumaišome fetos ir baklažano kubelius bei pasigamintą pomidorų padažą;
Į baklažanų puseles dedame po 2 šaukštus įdaro;
Kepame orkaitėje 180º C temperatūroje apie 50-60 minučių;
Komentarai
Rašyti komentarą