Baklažanai su feta



  INGREDIENTAI
                                               2
    baklažanai
                                 4
    pomidorai
                                 100 gramų
    fetos
                   1 skiltelė
    česnako
                                50 ml
    alyvuogių aliejaus
                           pagal skonį
    čiobrelių
                            pagal skonį
    juodųjų pipirų
                   pagal skonį
    druskos
                   1
    čili pipiriukas
                   
    
                   
   
GAMINIMAS
Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir supjaustomo kubeliais;
Į puodą pilame aliejaus, pakaitiname, dedame susmulkintą česnaką, čili pipiriuką, čiobrelius;
Po 2-3 minučių dedame susmulkintus pomidorus, beriame druskos, pipirų, jei dar trūksta, pilame truputį vandens ar vyno, uždengiame puodą dangčiu ir troškiname apie 30 minučių;  Baklažanus padaliname į dvi dalis ir išskobiame vidų;
Baklažanų minkštimą supjaustome kubeliais;
Fetos sūrį irgi supjaustome kubeliais;
Dubenyje sumaišome fetos ir baklažano kubelius bei pasigamintą pomidorų padažą;
Į baklažanų puseles dedame po 2 šaukštus įdaro;
Kepame orkaitėje 180º C temperatūroje apie 50-60 minučių; 
Ragaujame....    


Komentarai