| Krevetės |
| ||
| Brokolis | 1/2 arba 1 vnt. (pagal dydį) | ||
| Česnakai | 2 skiltelės | ||
| Alyvuogių aliejus | 50 ml | ||
| Sezamo sėklos | pagal skonį | ||
| Juodieji pipirai | pagal skonį | ||
| Druska | pagal skonį | ||
PADAŽUI
| Sojų padažas |
| ||
| Austrių padažas | 3 šaukštai | ||
| Modenos actas | 1 šaukštas | ||
| Medus | 1 šaukštelis | ||
| Tarkuotas imbieras | 1 šaukštas | ||
| Krakmolas | 1 šaukštas | ||
| Čili pipiriukas | 1 vnt. |
GAMINIMAS
Padažui sumaišome visus ingradientus dubenyje;
Brokolį nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais;
Į keptuvę pilame aliejaus, pakaitiname, sudedame krevetes. Kepame, kol krevetės paruduos;
Į tą pačia keptuvę dedame supjaustytus brokolius;
Uždengiame dangčiu ir troškiname 3-4 minutes;
Į tą pačią keptuvę pilame padažą. Pamaišome. Leidžiame padažui įsigerti;
Viskas. Ragaujame. Galima ir su ryžiais.

Komentarai
Rašyti komentarą