5 |
vidutinio dydžio bulvės
|
6 |
kiaušiniai
|
100 gramų |
ementalio sūrio
|
2 |
nedideli svogūnai
|
50 ml
|
alyvuogių aliejaus
|
pagal skonį |
druskos
|
pagal skonį |
juodųjų pipirų
|
Nuskutame bulves ir supjaustome kubeliais;
Į keptuvę pilame aliejaus, pakaitiname, sudedame bulvių kubelius, padruskiname, papipiriname. Kepame apie 20 minučių;
Svogūnus nulupame ir supjaustome griežinėliais. Apkepame keptuvėje, kol pagels;
Dubenyje išplakame kiaušinius;
Į išplaktus kiaušinius dedame apkeptas bulves, svogūnus ir smulkiai sutarkuotą sūrį. Viską išmaišome. Jei trūksta druskos ar pipirų - beriame;
Į keptuvę pilame aliejaus, pakaitiname, pilame kiaušinio plakinį su bulvėmis, svogūnais ir sūriu;
Kepame, kol omleto apačia lengvai paruduos;
Naudodami lėkštę, apverčiame omletą ir kepame, kol kita pusė lengvai paruduos;
Komentarai
Rašyti komentarą