Meksikietiškas vištienos troškinys

  

INGREDIENTAI
Viščiuko krūtinėlė1 vnt.
Svogūnas1 vnt.
Raudona paprika1 vnt.
Pievagrybiai50-100 gramų
Čili pipiriukai1-2
Alyvuogių aliejus50 ml.
Juodieji pipirai, druskapagal skonį
Čiobreliaipagal skonį


                   
   
GAMINIMAS
Supjaustome vištos krūtinėlę juostelėmis, svogūnus žiedeliais, papriką kubeliais. Pievagrybius perpjauname per pusę;
Į keptuvę pilame aliejaus, pakaitiname, dedame vištienos juosteles, padruskiname, papipiriname, įberiame čiobrelių. Kepame, kol mėsa iškeps. Išimame
Į tą pačią keptuvę dedame svogūnų žiedelius. Kepame, kol pagels;
Dedame pariką ir čili pipiriukus, kepame 2-3 minutes;
Dedame pievagrybius. Kepame dar 2-3 minutes;
Kai grybai suminkštėja, į keptuvę dedame apkeptas vištienos juosteles, viską sumaišome ir kepame dar 2-3 minutes;
Viskas. Galime ragauti...    


 www.directoalpalabar.com

Komentarai