INGREDIENTAI
Viščiuko krūtinėlė | 1 vnt. |
Svogūnas | 1 vnt. |
Raudona paprika | 1 vnt. |
Pievagrybiai | 50-100 gramų |
Čili pipiriukai | 1-2 |
Alyvuogių aliejus | 50 ml. |
Juodieji pipirai, druska | pagal skonį |
Čiobreliai | pagal skonį |
GAMINIMAS
Supjaustome vištos krūtinėlę juostelėmis, svogūnus žiedeliais, papriką kubeliais. Pievagrybius perpjauname per pusę;
Į keptuvę pilame aliejaus, pakaitiname, dedame vištienos juosteles, padruskiname, papipiriname, įberiame čiobrelių. Kepame, kol mėsa iškeps. Išimame;
Į tą pačią keptuvę dedame svogūnų žiedelius. Kepame, kol pagels;
Dedame pariką ir čili pipiriukus, kepame 2-3 minutes;
Dedame pievagrybius. Kepame dar 2-3 minutes;
Kai grybai suminkštėja, į keptuvę dedame apkeptas vištienos juosteles, viską sumaišome ir kepame dar 2-3 minutes;
Komentarai
Rašyti komentarą