Vištienos kepenėlių paštetas su obuoliais


 INGREDIENTAI

Vištienos kepenėlės
500 gramų
 
Obuolys1 vnt.
Rūkyta šoninė100 gramų
Svogūnas1 galvutė
Grietinėlė100 ml
Romas50 ml
Lydytas sviestas50 gramų
Druskospagal skonį

GAMINIMAS
Kepenėles nuplauname, išpjaustome plėves;
Svogūną susmulkiname, šoninę supjaustome siauromis juostelėmis, obuolius nulupame, išpjaustome sėklas ir supjaustome kubeliais;
Į keptuvę dedame sviestą, truputį pakaitiname;
Į keptuvę beriame susmulkintus svogūnus, pakepame, kol pagels, dedame šoninės juosteles ir dar pakepame;
Į ta pačią keptuvę dedame obuolių kubelius ir kepame, kol obuoliai suminkštės (apie 5 minutes);
Ant obuolių dedame paruoštas kepenėles, pabarstome druskos, pipirų, uždengiame dangčiu ir troškiname apie 8 minutes;
Pilame romą bei grietinėlę ir troškiname dar 5 minutes;
Nukeliame keptuvę nuo orkaitės ir laukiame, kol atvės;
Atvėsusią masę sutriname blenderiu;
Dedame į formeles ir šaldome šaldytuve.
 Vartojame.

www.directoalpalabar.com

Komentarai