INGREDIENTAI
Avokadas | 1 vnt |
Salotos | pundelis |
Greipfrutas | 1 |
Česnakas | 1 skiltelė |
Citrina | 1/2 |
Šviežių mėtų lapai | pagal skonį |
Juodieji pipirai, druska | pagal skonį |
Alyvuogių aliejus | 3 šaukštai |
GAMINIMAS
Avokadą nuplauname, nulupame, supjaustome kubeliais;
Greipfrutą nuplauname, nulupame ir supjaustome kubeliais arba susmulkiname rankomis;
Į dubenį dedame suplėšytas salotas, avokado kubelius ir greipfrutą;
Ruošiame padažą dubenėlyje sumaišydami susmulkintą česnaką, citrinos sultis, druską, pipirus;
Po truputį pilame alyvuogių aliejų ir maišome;
Susmulkiname mėtų lapus, dedame į padažą ir pamaišome;
Leidžiame padažui pastovėti 15 minučių, kad susigertų kvapai ir skoniai;
Pilame padažą ant salotų....
Valgome
Komentarai
Rašyti komentarą