Avinžirniai yra antra labiausiai paplitusi ankštinė daržovė pasaulyje ypač populiari Viduržemio jūros regione, rytuose. Mes dar jos neatradome, bet niekada nevėlu pradėti.
INGREDIENTAI
Avokadas | 1 vnt. |
Avinžirniai | 120 gramų |
Razinos | 50 gramų |
Špinatai | pagal poreikį |
Alyvuogių aliejus | 50 ml |
Balzaminis actas | 10 ml |
Druska | pagal skonį |
Juodieji pipirai | pagal skonį |
GAMINIMAS
Avinžirnius išmirkome (iki 12 val.) ir išverdame.
Špinatus ir razinas nuplauname.
Avokadą nulupame ir supjaustome kubeliais.
Į dubenį dedame avinžirnius, špinatus, avokado kubelius ir razinas.
Špinatus ir razinas nuplauname.
Avokadą nulupame ir supjaustome kubeliais.
Į dubenį dedame avinžirnius, špinatus, avokado kubelius ir razinas.
Pilame alyvuogių aliejaus, balzaminio acto, beriame druskos, pipirų ir lengvai pamaišome.
Ragaujame.
Ragaujame.
Komentarai
Rašyti komentarą