Jeigu Jums atsibodo silkė, tai galite pasidaryti avokadų su krevetėmis. Ispanijoj tai vadinama kalėdiniu valgiu. Neturiu jokių argumentų prieš.
INGREDIENTAI
INGREDIENTAI
Avokadas | 2 vnt |
Virtos krevetės | 8 vnt. |
Ananasas | mažai |
Citrina | 1/2 |
Graikiškas jogurtas | 2 šaukštai |
Majonezas | 1 šaukštas |
Brendžiukas | saikingai |
Druska | pagal skonį |
GAMINIMAS
Perpjaukite avokadus per pusę ir išimkite minkštimą. Susmulkinkite ir įspauskite citrinų sulčių.
Išlukštenkite krevetes (jei su lukštais) ir supjaustykite smulkesniais kubeliais.
Supjaustykite ananasus kubeliais.
Iš graikiško jogurto, majonezo ir brendžiuko užmaišykite padažą. Jei mėgstate aštriau, galite įpilti tabasco padažo.
Į dubenį sudėkite supjaustytą avokado mikštimą, krevetes, ananaso kubelius ir sumaišykite su padažu.
Gautą konsistenciją sudėkite į išskaptuotas avokado puseles.
Kiekvieną puselę papuoškite krevete, citrina ar ananasu.
Ragaukite.
Komentarai
Rašyti komentarą