INGREDIENTAI
Tunas | 1 mažas indelis (savo sultyse) |
Burokėlis | 1 vnt. |
Obuolys | 1 vnt. |
Saliero kotas | 1 vnt. |
Alyvuogių aliejus | 50 ml |
Citrina | 1/2 vnt. |
Druska, pipirai | pagal skonį |
GAMINIMAS
Išverdame burokėlius. Atvėsiname, nulupame, supjaustome kubeliais.
Obuolį nuplauname irsupjaustome kubeliais.
Salierą nuplauname ir supjaustome mėnuliukais.
Į dubenį dedame burokėlius, susmulkintą tuną, obuolį ir salierą.
Padruskiname, papipiriname, išspaudžiame pusę citrinos ir užpilame aliejaus.
Lengvai pamaišome.
Obuolį nuplauname irsupjaustome kubeliais.
Salierą nuplauname ir supjaustome mėnuliukais.
Į dubenį dedame burokėlius, susmulkintą tuną, obuolį ir salierą.
Padruskiname, papipiriname, išspaudžiame pusę citrinos ir užpilame aliejaus.
Lengvai pamaišome.
Jeigu kam labai norisi, galima nespausti citrinos ir nepilti aliejaus, o uždėti šaukštą majonezo. Aš pilu aliejų.
Paprasta kaip du kart du.
Paprasta kaip du kart du.
Komentarai
Rašyti komentarą