INGREDIENTAI
Morkos | 1 arba 2 vnt. |
Migdolai | 50 gramų |
Avinžirniai | 100 gramų |
Razinos | 50 gramų |
Alyvuogių aliejaus | 50 ml |
Medaus | 1/2 šaukštelio |
Žalia citrina | 1/2 vnt. |
Kajeno pipirų | pagal skonį |
GAMINIMAS
Nuplauname ir nuskutame morkas. Sutarkuojame šiaudeliais.Avinžirnius užmerkiame vandenyje ir mirkome iki 24 val. Išverdame.
Razinas nuplikome verdančiu vandeniu.
Migdolo riešutus susmulkiname.
Iš pipirų, 1/2 citrinos sulčių, medaus ir aliejaus sumaišome padažą.
Į dubenį dedame avinžirnius, morkų šiaudelius, razinas ir smulkintus migdolo riešutus. Sumaišome.
Užpilame padažo.
Ragaujame. Skanu, ane???
Komentarai
Rašyti komentarą