Marokietiškos avinžirnių salotos





 INGREDIENTAI

Morkos1 arba 2 vnt.
Migdolai50 gramų
Avinžirniai100 gramų
Razinos50 gramų
Alyvuogių aliejaus50 ml
Medaus1/2 šaukštelio
Žalia citrina1/2 vnt.
Kajeno pipirų pagal skonį


GAMINIMAS

Nuplauname ir nuskutame morkas. Sutarkuojame šiaudeliais.
Avinžirnius užmerkiame vandenyje ir mirkome iki 24 val. Išverdame.
Razinas nuplikome verdančiu vandeniu.
Migdolo riešutus susmulkiname.
Iš pipirų, 1/2 citrinos sulčių, medaus ir aliejaus sumaišome padažą.
Į dubenį dedame avinžirnius, morkų šiaudelius, razinas ir smulkintus migdolo riešutus. Sumaišome.
Užpilame padažo.
Ragaujame. Skanu, ane???



Komentarai