INGREDIENTAI
Morkos | 4-6 vnt. (pagal dydį) |
Graikiniai riešutai | 8 vnt. |
Ožkos sūris | 60 gramų |
Citrina | 1 vnt. |
Alyvuogių aliejaus | 50 ml |
Medaus | 1/2 šaukštelio |
Imbieras | 5 gramai |
Čili pipirų | kiek ištversite |
GAMINIMAS
Nuplauname ir nuskutame morkas. Sutarkuojame šiaudeliais.
Morkas dedame į dubenį ir įspaudžiame 1/2 citrinos sultis. Pamaišome.
Graikinius riešutus išlukštename ir susmulkiname.
Imbierą sutarkuojame. Čili pipiriuką smulkiai supjaustome.
Iš imbiero, pipirų, 1/2 citrinos sulčių, medaus ir aliejaus sumaišome padažą.
Į dubenį dedame morkų šiaudelius, smulkintus graikiniu riešutus bei patrupiname ožkos sūrio; lengvai pamaišome.
Užpilame padažo. Ragaujame.
Komentarai
Rašyti komentarą