INGREDIENTAI
Perlinės kruopos 100 g.
Kedrinių pinijų riešutai 30 g.
Kedrinių pinijų riešutai 30 g.
Kalamata alyvuogės 1/2 stiklinės
Vyšninių pomidorų 100 g.
Rukolos pagal poreikį
Fetos sūrio 50 g.
Druska pagal skonį
Alyvuogių aliejus 50 ml.
Citrina 1/2 vnt.
GAMINIMAS
Perlines kruopas išverdame ir atvėsiname.
Vyšninius pomidorus ir alyvuoges perpjauname per pusę.
Aliejų sumaišome su citrinos sultimis, druska. Galime įdėti smulkinto česnako, baziliko.
Perlines kruopas, pomidorus bei alyvuoges dedame į lėkštę.
Užpilame padažo.
Užtrupiname fetos. Beriame pinijų. Dedame rukolos.
Viskas.

Komentarai
Rašyti komentarą