Perlinių kruopų salotos

  




 INGREDIENTAI

Perlinės kruopos          100 g.
Kedrinių pinijų riešutai  30 g.
Kalamata alyvuogės        1/2 stiklinės
Vyšninių pomidorų         100 g.
Rukolos                   pagal poreikį
Fetos sūrio               50 g.
Druska                    pagal skonį
Alyvuogių aliejus         50 ml.
Citrina                   1/2 vnt.

GAMINIMAS

Perlines kruopas išverdame ir atvėsiname.
Vyšninius pomidorus ir alyvuoges perpjauname per pusę.  
Aliejų sumaišome su citrinos sultimis, druska. Galime įdėti smulkinto česnako, baziliko.
Perlines kruopas, pomidorus bei alyvuoges dedame į lėkštę. 
Užpilame padažo.
Užtrupiname fetos. Beriame pinijų. Dedame rukolos. 
Viskas.

Komentarai