Kopūstų salotos iš Puerto Riko

   



 INGREDIENTAI

Kopūstas                  1/2 (nedidelio)
Morkos                    3 vnt. (vidutinės)
Avokadai                  2 vnt. (vidutiniai)
Citrina                   1 vnt.
Petražolės                pagal poreikį
Juodieji pipirai          pagal poreikį    
Druska                    pagal skonį
Alyvuogių aliejus         50 ml.

GAMINIMAS

Kopūstą supjaustome plonomis juostelėmis.
Morkas nuskutame ir sutarkuojame.
Avokadą nulupame ir supjaustome kubeliais.
Aliejų sumaišome su citrinos sultimis, druska, pipirais. Galime įdėti smulkinto česnako ar  petražolės.
Inde sumaišome kopūstus, morkas, avokado kubelius. Užpilame padažo.
Prieš pradėdami vartoti, indą uždengiame ir 30 min. įdedame į šaldytuvą.
Vartojame.

Komentarai