INGREDIENTAI
Kopūstas 1/2 (nedidelio)
Morkos 3 vnt. (vidutinės)
Morkos 3 vnt. (vidutinės)
Avokadai 2 vnt. (vidutiniai)
Citrina 1 vnt.
Petražolės pagal poreikį
Juodieji pipirai pagal poreikį
Druska pagal skonį
Alyvuogių aliejus 50 ml.
GAMINIMAS
Kopūstą supjaustome plonomis juostelėmis.
Morkas nuskutame ir sutarkuojame.
Avokadą nulupame ir supjaustome kubeliais.
Aliejų sumaišome su citrinos sultimis, druska, pipirais. Galime įdėti smulkinto česnako ar petražolės.
Inde sumaišome kopūstus, morkas, avokado kubelius. Užpilame padažo.
Prieš pradėdami vartoti, indą uždengiame ir 30 min. įdedame į šaldytuvą.
Vartojame.
Komentarai
Rašyti komentarą