INGREDIENTAI
Tunas 100 g (savo sultyse)
Avokadas 1 vnt. (vidutinis)
Svogūnas 1/2 vnt.
Petražolės 1/2 stiklinės (smulkintų)
Čili pipiras 1/2 ar 1 vnt. (kiek galime ištverti)
Druska pagal skonį
Alyvuogių aliejus 50 ml.
Čiabatos pagal poreikį (baltos)
GAMINIMAS
Tuną nusausiname ir dedame į dubenį.
Pusę svogūno galvutės susmulkiname ir beriame į tuną.
Čili pipiriuką supjaustome griežinėliais ir beriame į tuną.
Avokadą nulupame, supjaustome kubeliais. Kubelius dedame į tuną.
Viską gerai sutriname, sugrūdame ir pan.
Susmulkiname petražoles, sumaišome jas su alyvuogių aliejumi ir dedame į masę.
Beriame druskos.
Viską dar kartą gerai išmaišome.
Supjaustome čiabatą riekėmis.
Imame riekę čiabatos, tepame tuno/avokado masės. Ragaujame.
Komentarai
Rašyti komentarą