INGREDIENTAI
Jautienos 200 g
Morkos 2 vnt. (vidutinės)
Agurkai. 2 vnt.(vidutiniai)
Česnakas 2 skiltelės
Alyvuogių aliejus 4 šaukštai
Citrinos sultys 1 šaukštas
Sojos padažas 2 šaukštai
Čili pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
GAMINIMAS
Išverdame jautieną. Atvėsiname.
Morkas, agurkus ir jautieną supjaustome šiaudeliais.
Česnaką susmulkiname (galima sutarkuoti) ir sumaišome su aliejumi, citrinos sultimis, sojos padažu ir čili pipiriukais.
Į dubenį dedame morkų, agurkų ir jautienos šiaudelius, pilame padažą. Pamaišome.
Galime užbarstyti ir sezamo sėklų.
Ypatingą skonį suteikia šaukštas skrudintų sezamų aliejaus. Verta pabandyti ;)
AtsakytiPanaikinti