Keptos morkos su sūriu

    


INGREDIENTAI

Morkos                    1/2 kg
Česnakas                  4 skiltelės
Parmezano sūris           1/3 stiklinės (tarkuotas)
Čiobrelis                 2 šaukštai (šviežias ir smulkintas)
Alyvuogių aliejus         4 šaukštai    
Kmynai                    pagal skonį
Juodieji pipirai          pagal skonį
Druska                    pagal skonį


GAMINIMAS

Morkas nulupame, nuplauname ir supjaustome 3 cm ilgio šiaudeliais.
Į dubenį dedame morkų šiaudelius, pilame alyvuogių aliejų, barstome druską, pipirus, čiobrelius ir kmynus. Pamaišome.
Orkaitę įkaitiname iki 210 laipsnių.
Ant skardos tiesiame kepimo popierių ir paskleidžiame dubenio turinį. 
Kepame orkaitėje apie 15 min.
Išimame skardą iš orkaitės, ant morkų beriame parmezano sūrio ir dar kepame apie 5-10 min. 
Morkas patiekiame šiltas, ant viršaus pabarstę šv. čiobrelių. 

Komentarai