INGREDIENTAI
Morkos 1/2 kg
Česnakas 4 skiltelės
Parmezano sūris 1/3 stiklinės (tarkuotas)
Čiobrelis 2 šaukštai (šviežias ir smulkintas)
Alyvuogių aliejus 4 šaukštai
Kmynai pagal skonį
Juodieji pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
GAMINIMAS
Morkas nulupame, nuplauname ir supjaustome 3 cm ilgio šiaudeliais.
Į dubenį dedame morkų šiaudelius, pilame alyvuogių aliejų, barstome druską, pipirus, čiobrelius ir kmynus. Pamaišome.
Orkaitę įkaitiname iki 210 laipsnių.
Ant skardos tiesiame kepimo popierių ir paskleidžiame dubenio turinį.
Kepame orkaitėje apie 15 min.
Išimame skardą iš orkaitės, ant morkų beriame parmezano sūrio ir dar kepame apie 5-10 min.
Morkas patiekiame šiltas, ant viršaus pabarstę šv. čiobrelių.
Komentarai
Rašyti komentarą