INGREDIENTAI
Tortilija 4 vnt.(vidutinė)
Avokadas 1 vnt. (prinokęs)
Pomidoras 1 vnt.
Petražolės 2 g (smulkintos)
Ementalio sūris pagal skonį
Tabasco padažas pagal skonį
Citrinų sultys 10 ml.
Alyvuogių aliejus pagal poreikį
Druska, pipirai. pagal poreikį
GAMINIMAS
Avokadą perpjauname pusiau, išimame kaulą, išimame minkštimą.
Minkštimą susmulkiname šakute, pilame citrinos sultis, beriame druskos, pipirų. Pamaišome.
Avokado masę peiliu užtepame ant 2 tortilijos lakštų.
Pomidorą supjaustome kubeliais ir dedame ant viršaus.
Pabarstome smulkintomis petražolėmis.
Užpilame tabasco padažo.
Užberiame tarkuoto ementalio sūrio.
Uždengiame kitomis dviejomis tortilijomis ir švelniai paspaudžiame.
Keptuvėje pakaitiname alyvuogių aliejų ir kepame apie 5 min. Stebime, kad neprisviltų. Apverčiame (su lėkšte).
Pjauname į keturias dalis ir ragaujame.

Komentarai
Rašyti komentarą