Kesadilija su avokadu ir ementalio sūriu

    


 INGREDIENTAI

Tortilija                 4 vnt.(vidutinė)
Avokadas                  1 vnt. (prinokęs)
Pomidoras                 1 vnt.
Petražolės                2 g (smulkintos)
Ementalio sūris           pagal skonį   
Tabasco padažas           pagal skonį
Citrinų sultys            10 ml.
Alyvuogių aliejus         pagal poreikį
Druska, pipirai.          pagal poreikį

GAMINIMAS

Avokadą perpjauname pusiau, išimame kaulą, išimame minkštimą.
Minkštimą susmulkiname šakute, pilame citrinos sultis, beriame druskos, pipirų. Pamaišome.
Avokado masę peiliu užtepame ant 2 tortilijos lakštų.
Pomidorą supjaustome kubeliais ir dedame ant viršaus. 
Pabarstome smulkintomis petražolėmis. 
Užpilame tabasco padažo.  
Užberiame tarkuoto ementalio sūrio.
Uždengiame kitomis dviejomis tortilijomis ir švelniai paspaudžiame.
Keptuvėje pakaitiname alyvuogių aliejų ir kepame apie 5 min. Stebime, kad neprisviltų. Apverčiame (su lėkšte).
Pjauname į keturias dalis ir ragaujame.

Komentarai