INGREDIENTAI
Bulvė 1 vnt.(vidutinė)
Brokolis 1/3 vnt.
Pomidoras 1 vnt.
Raudonasis svogūnas 1 vnt.
Alyvuogių aliejus 4 šaukštai
Citrina 1/2 vnt.
Česnakas 1 skiltelė
Juodieji pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
GAMINIMAS
Bulvę nuskutame ir išverdame. Atvėsiname ir supjaustome kubeliais.
Brokolį nuplikiname karštu vandeniu ir supjaustome nedideliais gabaliukais.
Pomidorą nuplauname ir supjaustome kubeliais
Svogūną nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais. Ant svogūnų išspaudžiame citrinos sultis (aš naudoju žalią citriną) ir pamaigome ranka.
Dubenyje sumaišome bulvę, brokolį, pomidorą ir svogūnus.
Padažui pilame aliejaus, įtarkuojame (arba įspaudžiame) 1 skiltelę česnako, dedame druskos, pipiro. Galime įspausti ir citrinos sulčių. Viską pamaišome ir užpilame ant daržovių.
Komentarai
Rašyti komentarą