INGREDIENTAI
Virto aštuonkojo koja 1 vnt.
Avokadas 1 vnt.
Svogūnas (violetinis) 1/2 vnt.
Pomidoras 1 vnt.
Citrina 1/2 vnt.
Alyvuogių aliejus 2-4 šaukštai
Petražolės (šviežios) pagal poreikį
Rudasis cukrus/medus 1 šaukštelis
Juodieji pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
GAMINIMAS
Virto aštuonkojo koją supjaustome kubeliais.
Avokadą nulupame ir supjaustome kubeliais.
Pomidorą irgi supjaustome kubeliais.
Svogūną supjaustome griežinėliais.
Visus ingredientus dedame į dubenį. Pilame alyvuogių aliejaus, įspaudžiame citriną, beriame druskos, pipirų ir kapotų petražolių.
Ragaujame
Komentarai
Rašyti komentarą