INGREDIENTAI
Ryžiai 1 puodelis(virti)
Kiaušiniai 1 vnt.
Česnakas 1 skiltelė
Svogūnas. 1 vnt.
Morka 1 vnt.
Šaldyti žirneliai 80 g
Druska pagal skonį
Aliejus pagal poreikį
Skrudintų sezamų aliejus 1/2 valgomojo šaukšto
Sojos padažas 1-2 valgomieji šaukštai
GAMINIMAS
Išverdame ryžius. Atvėsiname ir dedame į šaldytuvą. Tegul pabūna dieną, kitą.
Česnako skiltelę ir svogūną supjaustome. Smulkiai.
Morką sutarkuojame arba supjaustome šiaudeliais.
Į ryžius mušame kiaušinį ir sumaišome.
Į keptuvę pilame aliejaus, pakaitiname, beriame česnakus ir svogūnus.
Kai svogūnai lengvai apkepa, į keptuvę dedame morkas. Apkepame. Beriame žirnelius. Dar pakepame.
Į keptuvę beriame ryžius sumaišytus su kiaušiniu ir maišome, maišome, maišome. Pilame sezamo aliejų ir sojos padažą. Kepame, kol iškeps kiaušinis.
Komentarai
Rašyti komentarą