INGREDIENTAI
Vištos krūtinėlė 1/4 vnt.
Avokadas 1 vnt.
Obuolys 1 vnt.
Salieras 1 kotas
Mėlynasis svogūnas 1/2 vnt.
Citrina 1/2 vnt.
Alyvuogių aliejus 2-4 šaukštai
Petražolės (šviežios) pagal poreikį
Juodieji pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
GAMINIMAS
Avokadą nulupame ir supjaustome kubeliais.
Obuolį perpjauname pusiau, išimame sėklas ir supjaustome kubeliais.
Vištos krūtinėlę išverdame ir supjaustome kubeliais.
Svogūną, salierą ir petražoles susmulkiname.
Iš alyvuogių aliejaus, 1/2 citrinos sulčių pagaminame padažą. Galima įspausti ir česnako skiltelę.
Visus ingredientus dedame į dubenį. Pilame padažą, beriame druskos, pipirų ir kapotų petražolių. Sumaišome.
Komentarai
Rašyti komentarą