Avokado, obuolio ir vištienos salotos

    


INGREDIENTAI

Vištos krūtinėlė          1/4 vnt.
Avokadas                  1 vnt. 
Obuolys                   1 vnt.
Salieras                  1 kotas
Mėlynasis svogūnas        1/2 vnt.
Citrina                   1/2 vnt.
Alyvuogių aliejus         2-4 šaukštai    
Petražolės (šviežios)     pagal poreikį
Juodieji pipirai          pagal skonį
Druska                    pagal skonį


GAMINIMAS

Avokadą nulupame ir supjaustome kubeliais.
Obuolį perpjauname pusiau, išimame sėklas ir supjaustome kubeliais.
Vištos krūtinėlę išverdame ir supjaustome kubeliais.
Svogūną, salierą ir petražoles susmulkiname.
Iš alyvuogių aliejaus, 1/2 citrinos sulčių pagaminame padažą. Galima įspausti ir česnako skiltelę.
Visus ingredientus dedame į dubenį. Pilame padažą, beriame druskos, pipirų ir kapotų petražolių. Sumaišome.

Komentarai