INGREDIENTAI
Kalafijoras 1 vnt. (vidutinis)
Parmezano sūris. 50 g
Citrina 1 vnt.
Alyvuogių aliejus 2-4 šaukštai
Petražolės (šviežios) pagal poreikį
Juodieji pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
GAMINIMAS
Kalafijorą nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
Parmezano sūrį smulkiai sutarkuojame.
Kepimo skardą ištiesiame kepimo popieriumi, dedame susmulkintą kalafijorą, pilame aliejaus, druskos, pipirų.
Kalafijorą kepame orkaitėje 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Po 20 minučių išimame kalafijorą iš orkaitės, apibarstome tarkuotu sūriu, citrinos žievele ir smulkintomis petražolėmis.
Grąžiname į orkaitę dar 5 minutėms.
Komentarai
Rašyti komentarą