Keptas kalafijoras su parmezano sūriu



INGREDIENTAI

Kalafijoras               1 vnt. (vidutinis)
Parmezano sūris.          50 g
Citrina                   1 vnt.
Alyvuogių aliejus         2-4 šaukštai    
Petražolės (šviežios)     pagal poreikį
Juodieji pipirai          pagal skonį
Druska                    pagal skonį


GAMINIMAS

Kalafijorą nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
Parmezano sūrį smulkiai sutarkuojame.
Kepimo skardą ištiesiame kepimo popieriumi, dedame susmulkintą kalafijorą, pilame aliejaus, druskos, pipirų.
Kalafijorą kepame orkaitėje 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Po 20 minučių išimame kalafijorą iš orkaitės, apibarstome tarkuotu sūriu, citrinos žievele ir smulkintomis petražolėmis.
Grąžiname į orkaitę dar 5 minutėms.

Komentarai