Keptas kalafijoras su sojų padažu



INGREDIENTAI

Kalafijoras               1 vnt. (vidutinis)
Česnakas.                 1 skiltelė
Rudasis cukrus            1 šaukštas
Alyvuogių aliejus         2-4 šaukštai 
Sojų padažas              2 šaukštai    
Petražolės (šviežios)     pagal poreikį
Malta paprika             pagal skonį
Karis                     pagal skonį


GAMINIMAS

Kalafijorą nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
Smulkiai supjaustome česnako skiltelę.
Dubenyje sumaišome susmulkintą česnaką, rudąjį cukrų, aliejų, sojų padažą ir prieskonius.
Į tą patį  dubenį dedame kalafijoro gabalėlius  ir iš širdies pamaišome. 
Kepimo skardą ištiesiame kepimo popieriumi, dedame susmulkintą kalafijorą.
Kepame orkaitėje 35 - 40 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Prieš patiekdami apibarstome smulkintomis petražolėmis.

Komentarai