INGREDIENTAI
Kalafijoras 1 vnt. (vidutinis)
Česnakas. 1 skiltelė
Rudasis cukrus 1 šaukštas
Alyvuogių aliejus 2-4 šaukštai
Sojų padažas 2 šaukštai
Petražolės (šviežios) pagal poreikį
Malta paprika pagal skonį
Karis pagal skonį
GAMINIMAS
Kalafijorą nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
Smulkiai supjaustome česnako skiltelę.
Dubenyje sumaišome susmulkintą česnaką, rudąjį cukrų, aliejų, sojų padažą ir prieskonius.
Į tą patį dubenį dedame kalafijoro gabalėlius ir iš širdies pamaišome.
Kepimo skardą ištiesiame kepimo popieriumi, dedame susmulkintą kalafijorą.
Kepame orkaitėje 35 - 40 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Prieš patiekdami apibarstome smulkintomis petražolėmis.
Komentarai
Rašyti komentarą