Kalafijorų ir pomidorų salotos



INGREDIENTAI

Kalafijoras               1/2 vnt. (vidutinis)
Pomidoras                 1 vnt.
Raudonasis svogūnas       1 galvutė
Citrina                   1/2 vnt.
Česnakas                  1 skiltelė
Alyvuogių aliejus         4 šaukštai    
Petražolės (šviežios)     pagal poreikį
Juodieji pipirai          pagal skonį
Druska                    pagal skonį


GAMINIMAS

Kalafijorą nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
Pomidorą supjaustome kubeliais.
Susmulkiname svogūną, česnako skiltelę, petražoles.
Į dubenį dedame supjaustytus kalafijorą, pomidorą, svogūną.
Iš alyvuogių aliejaus, česnako, 1/2 citrinos sulčių, pipirų ir druskos užmaišome padažą. 
Padažą pilame į dubenį su kalafijorais/pomidorais ir saikingai pamaišome. 
Pabarstome smulkintomis petražolėmis.

Komentarai