INGREDIENTAI
Kalafijoras 1/2 vnt. (vidutinis)
Pomidoras 1 vnt.
Raudonasis svogūnas 1 galvutė
Citrina 1/2 vnt.
Česnakas 1 skiltelė
Alyvuogių aliejus 4 šaukštai
Petražolės (šviežios) pagal poreikį
Juodieji pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
GAMINIMAS
Kalafijorą nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
Pomidorą supjaustome kubeliais.
Susmulkiname svogūną, česnako skiltelę, petražoles.
Į dubenį dedame supjaustytus kalafijorą, pomidorą, svogūną.
Iš alyvuogių aliejaus, česnako, 1/2 citrinos sulčių, pipirų ir druskos užmaišome padažą.
Padažą pilame į dubenį su kalafijorais/pomidorais ir saikingai pamaišome.
Pabarstome smulkintomis petražolėmis.
Komentarai
Rašyti komentarą