INGREDIENTAI
Kopūstas 1/2 vnt. (vidutinis)
Morka 1 vnt. (vidutinė)
Raudonasis svogūnas 1/2 galvutės
Pomidoras 1 vnt.
Citrina 1/2 vnt.
Alyvuogių aliejus 4 šaukštai
Petražolės (šviežios) pagal poreikį
Juodieji pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
GAMINIMAS
Kopūstą susmulkiname.
Pomidorą supjaustome kubeliais.
Svogūną supjaustome riekelėmis.
Morką sutarkuojame. Stambiai.
Iš 1/2 citrinos sulčių, aliejaus, smulkintų petražolių (arba kalendros), druskos, pipirų užmaišome padažą.
Į dubenį dedame supjaustytus kopūstus, pomidorą, morką, svogūną.
Padažą pilame į dubenį su kopūstais/pomidorais/morkomis ir saikingai pamaišome.
Ragaujame.
Komentarai
Rašyti komentarą