Nikaragvos kopūstų salotos


 

INGREDIENTAI

Kopūstas                  1/2 vnt. (vidutinis)
Morka                     1 vnt. (vidutinė)
Raudonasis svogūnas       1/2 galvutės
Pomidoras                 1 vnt.
Citrina                   1/2 vnt.
Alyvuogių aliejus         4 šaukštai    
Petražolės (šviežios)     pagal poreikį
Juodieji pipirai          pagal skonį
Druska                    pagal skonį


GAMINIMAS

Kopūstą susmulkiname.
Pomidorą supjaustome kubeliais.
Svogūną supjaustome riekelėmis.
Morką sutarkuojame. Stambiai.
Iš 1/2 citrinos sulčių, aliejaus, smulkintų petražolių (arba kalendros), druskos, pipirų užmaišome padažą. 
Į dubenį dedame supjaustytus kopūstus, pomidorą, morką, svogūną.
Padažą pilame į dubenį su kopūstais/pomidorais/morkomis ir saikingai pamaišome. 
Ragaujame.

Komentarai