Raudonųjų kopūstų salotos su razinomis



INGREDIENTAI

Raudonasis kopūstas       1/2 vnt.
Salierų stiebas           3 vnt.
Obuolys                   1 vnt.
Razinos (auksinės)        50 g
Graikiniai riešutai       50 g
Česnakas                  1 skiltelė
Alyvuogių aliejus         4 šaukštai   
Žalia citrina             1/2 vnt. 
Garstyčios                1 valgomasis šaukštas
Druska                    pagal skonį


GAMINIMAS

Kopūstą susmulkiname. Galima ir virtuviniu kombainu.
Salierų stiebus ir obuolį supjaustome kubeliais.
Graikinius riešutus susmulkiname. 
Razinas pamirkome vandenyje.
Viską sudedame į dubenį ir pamaišome.

Padažui pilame aliejų, įtarkuojame česnako skiltelę, išspaudžiame 1/2 citrinos sulčių, dedame garstyčių, druskos. Viską sumaišome ir užpilame ant daržovių.

Komentarai