INGREDIENTAI
Raudonasis kopūstas 1/2 vnt.
Salierų stiebas 3 vnt.
Obuolys 1 vnt.
Razinos (auksinės) 50 g
Graikiniai riešutai 50 g
Česnakas 1 skiltelė
Alyvuogių aliejus 4 šaukštai
Žalia citrina 1/2 vnt.
Garstyčios 1 valgomasis šaukštas
Druska pagal skonį
GAMINIMAS
Kopūstą susmulkiname. Galima ir virtuviniu kombainu.
Salierų stiebus ir obuolį supjaustome kubeliais.
Graikinius riešutus susmulkiname.
Razinas pamirkome vandenyje.
Viską sudedame į dubenį ir pamaišome.
Padažui pilame aliejų, įtarkuojame česnako skiltelę, išspaudžiame 1/2 citrinos sulčių, dedame garstyčių, druskos. Viską sumaišome ir užpilame ant daržovių.
Komentarai
Rašyti komentarą