INGREDIENTAI
Burokėliai 2 vnt. (vidutiniai)
Briuselio kopūstai 200 g
Alyvuogių aliejus 50 ml
Sojų padažas 15 ml
Balzaminio acto 15 ml
Druska pagal skonį
Juodieji pipirai pagal skonį
GAMINIMAS
Burokėlius sutarkuojame (žalius).
Briuselio kopūstus nuplauname ir padaliname į 2 ar 4 dalis.
Dvi kepimo skardas išklojame kepimo popieriumi.
Į pirmą skardą dedame Briuselio kopūstus. Pilame druskos, pipirų, 25ml aliejaus ir sojų padažo. Pamaišome.
Į antrą skardą dedame tarkuotus burokėlius. Pilame druskos, pipirų, 25ml aliejaus ir balzaminio acto. Galime įtarkuoti česnako skiltelę. Pamaišome.
Abi skardas kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 10 min.
Keptus Briuselio kopūstus sumaišome su burokėliais.
Valgome.
Komentarai
Rašyti komentarą