Kepti burokėliai su saldžiosiomis bulvėmis

 


INGREDIENTAI

Burokėliai            2 vnt. (vidutiniai)
Saldžiosios bulvės    4 vnt.
Saliero šaknis        1 vnt.
Alyvuogių aliejus     50 ml
Česnako skiltelės     2 skiltelės
Balzaminio acto       15 ml
Druska                pagal skonį
Juodieji pipirai      pagal skonį

GAMINIMAS

Burokėlius nulupame ir supjaustome kubeliais.
Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
Saliero šaknį nulupame ir supjaustome kubeliais.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi.
Į skardą dedame kubeliais supjaustytas daržoves. Pilame druskos, pipirų, aliejaus. Įtarkuojame 2 česnako skilteles. Pamaišome.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 20 min. 
Ištraukiame skardą, pamaišome daržoves ir kepame dar 20 min.
Valgome.

Komentarai