INGREDIENTAI
Jautienos kumpis 1/2 kg
Pomidorai 2 vnt.
Avokadas 1 vnt.
Raudonasis svogūnas 1 vnt.
Raudonėlis (šviežias) pagal skonį
Česnakas 1 skiltelė
Alyvuogių aliejus 4 šaukštai
Žalia citrina 1/2 vnt.
Druska pagal skonį
GAMINIMAS
Jautienos kumpį išverdame, atvėsiname ir supjaustome arba suplėšome nedideliais gabalėliais.
Pomidorus supjaustome skiltelėmis.
Avokadą nulupame ir supjaustome kubeliais.
Viską sudedame į dubenį ir pamaišome.
Padažui pilame aliejų, įtarkuojame česnako skiltelę, išspaudžiame 1/2 citrinos sulčių, dedame susmulkintus raudonėlius ir druskos. Viską sumaišome ir užpilame ant salotų.
Jei norisi aštriau į salotas galima įdėti smulkiai supjaustytą šviežią čili pipirą. Aš dedu.
Komentarai
Rašyti komentarą